Akcijska prodaja jednoredne i četveroredne igličaste zaštite od pticaAkcijska prodaja proizvoda Balcony Guard i Bird Proof GelALIBEG Igličasta zaštita od ptica

O našoj kompaniji


Alibeg d.o.o. Sarajevo - Zaštita od ptica je prva i jedina registrirana firma u BiH koja se bavi proizvodnjom i prodajom profesionalnih rješenja za rastjerivanje ptica.

 

Od 2011., postali smo prva firma u cijelom regionu koja se bavi proizvodnjom igličaste zaštite od ptica, koja se godinama smatra najefikasnijim rješenjem za problem neželjenog slijetanja i zadržavanja ptica. Našproizvod na koji smo jako ponosni, već je u regionu postao poznat kao izuzetno kvalitetan proizvod koji u nekim segmentima, čak i nadmašuje proizvode drugih, svjetski poznatih proizvođača ove vrste zaštite.

 

Od 2012., postali smo ekskluzivni zastupnici svjetskog lidera na području kontrole ptica, firme Bird-X. iz Chicaga, za područje BiH i u našem asortimanu se mogu naći svi proizvodi ovog renomiranog proizvođača.

 

Naši proizvodi su sigurna, humana i prije svega ekološka rješenja za kontrolu slijetanja ptica i rezultat su dugogodišnjih istraživanja i testiranja na ovom području. Svi naši proizvodi su potpuno bezopasni za ptice. Ni na koji način ih ne ozljeđuju, samo rastjeruju iz određenog područja, rješavajući Vas velikog problema.

 

Zahvaljujući stalnoj proizvodnji i jako dobroj saradnji sa našim partnerima, u našem asortimanu uvijek možete naći neki od proizvoda koji će svojim karakteristikama najbolje odgovarati specifičnostima Vašeg problema.

 

Također, u sklopu naše ponude možete naći i visoko profesionalne ekipe koje rade brzu i i efikasnu montažu svih proizvoda u našem asortimanu na teritoriji cijele BiH.

 

Nazovite nas ili nam pošaljite upit mailom, kako bismo jošdanas uspješno našli rješenje za vaš problem.

Alibeg d.o.o. je prva i jedina registrirana firma u BiH koja se bavi proizvodnjom i prodajom profesionalnih rješenja za rastjerivanje ptica.

2013-05-30

2013-08-28